KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Beanie Babies plüss figura Marvel HULK 15cm

Beanie Babies plüss figura Marvel HULK 15cm

2.425Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. szeptember 12.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Alacsony készlet

Már csak korlátozott mennyiségben tudjuk szállítani.

  • Cikkszám: 86176
  • Játéktípus: Plüss

Kalandra fel a Beanie Babies plüss figurák egyre bővülő családjának legújabb tagjaival, a Marvel Hulk karakterrel, aki dühös, mégis szerethető zöld szörnyként rengeteg izgalmat csenhet szeme fénye hétköznapjaiba, mert könnyedén megidézi a híres Marvel-hangulatot. Ez a hivatalos licence alapján készült, minőségi, pihe-puha plüss hűen tükrözi Hulk temperamentumos személyiségét, és bárkit képes elkápráztatni, aki a Marvel-filmek szerelmeseinek táborát erősíti. A részletes kidolgozású, aprólékosan megmunkált, pihe-puha , minőségi plüss anyagokból készült egyedi megjelenésű szuperhős azonnal belopja magát a gyerkőcök szívébe, és még a tiniket is lenyűgözheti, mert könnyen gyarapíthatják vele saját Hulk gyűjteményüket.
Az ölelni való, vagány hős mosolyt és vidámságot csempész minden kisgyermek játékos pillanataiba. Legyen szó alvótársról, kabala figuráról vagy mesés szerepjátékok megalkotásáról. A 15 cm-es plüssfigura maradéktalanul boldoggá teszi majd a kis gazdáit.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu