KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

BeSafe övrögzítõ csat Belt Guard

BeSafe övrögzítõ csat Belt Guard

5.563Ft[ eredeti ár: 6.490Ft ]

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. szeptember 26.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 46617135

Ennek az akciós terméknek a szállítását csak a készlet erejéig tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy az akció során elfogy, ezért érdemes minél hamarabb megrendelni a terméket. Abban az esetben, ha nem tudjuk szállítani, telefonon értesítjük.

A BeSafe Belt Guard övrögzítõ csat biztonságban tartja gyermeked az utazások során a BeSafe kisgyermek biztonsági üléseiben.
A BeSafe Belt Guard övrögzítõ csat biztonságosan együtt tartja a vállöveket, megelõzve ezzel, hogy a kis izgõ-mozgó Houdinik kicsússzanak a gyermekülésük övei közül.
A Belt Guard övrögzítõ csat egy fontos termék, mivel minden gyermek esetében elérkezik az az idõszak, amikor a határaikat feszegetni kezdik ? és néhányuknak ez azt jelenti, hogy kifejlesztenek egy olyan izgõ-mozgó szokást, mellyel kijuthatnak a gyermekülésük övei közül, bármilyen szorosra húzta is azt a szülõ.
A BeSafe Belt Guard övrögzítõ csat könnyedén, egy mozdulattal kinyitható és maradhat az ülésen, így gyorsan és egyszerûen becsatolható indulás elõtt.
A BeSafe Belt Guard övrögzítõ csat megfelelt a törésteszten egy neves intézetben és az UN R129-es szabvány szigorú elõírásainak megfelelt. Mivel tartósan rögzül a vállpárnákra, a Belt Guard könnyedén, komplikáció nélkül segít becsatolni a gyermeket, és használható minden olyan BeSafe üléssel, mely a kisgyermekek korosztályának készült (csoportok: 61-105 cm, 0-18 kg, 0-25 kg, 9-18 kg).
Ezen megoldás szabadalmaztatott dizájnja lehetõvé teszi, hogy egy mozdulattal nyitható és zárható legyen a Belt Guard, ezáltal bármely szituációban gyorsan kivehetõ a gyermek az ülésbõl.
Mindezekkel a BeSafe Belt Guard egy funkcionális és bizonyított megoldást kínál a szülõknek, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a kicsi szabadulómûvészük biztonságban, a biztonsági ülésének övei közt marad útközben.
Technikai információk:
Megfelelt az UN R129-es szabvány elõírásainak.
Nem kell a magasságát állítani, ha a gyermek nõ.
Könnyedén kinyitható és összezárható, ha az övek lazák.
Csak a BeSafe kisgyermekeknek gyártott üléseivel kompatibilis.
Törésteszten megfelelt.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu