KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

LPS Figura meglepetés csomag

LPS Figura meglepetés csomag

1.875Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. október 21.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 08750

Ezt a terméket eddig 961 látogató nézte meg.

LPS Figura meglepetés csomag

 


Nagyszerű hírünk van a kultikus Littlest Pet Shop háziállatok rajongóinak! A nagy fejű, imádnivaló figurák 7. generációja most jelent meg. Gyűjtsd össze az új háziállat-kollekciót több mint 65 új baráttal az 1. szériából.
A kollekció tartalmaz egy pandát, egy kiscicát, egy axolotl-t, egy hangyászölyvet és még sok más figurát. Fedezd fel ezeket a szokatlan háziállatokat, ismerd meg fajtáikat és egyedi személyiségüket, és tudd meg, melyek azok, amelyek ritkák, vagy éppen nagyon egyediek.
Csatlakozz a Littlest Pet Shop virtuális világához! Használd a figurákhoz csatolt érmén található kódot az exkluzív háziállatok feloldásához. Fedezz fel meglepetéseket és indulj el egy rendkívüli kalandra az LPS új generációjával!
Az LPS FIGURE BLIND BOX CDU 18 meglepetésfigurás dobozt és egy látható állatot tartalmaz! Minden egyes meglepetésdoboz tartalmaz: 1 egyedi, nagy fejűállatkát, 1 imádnivaló kiegészítőt, 1 gyűjtőkártyát, 1 virtuális kódot és 1 gyűjtői útmutatót.

 


Ajánlott életkor: 4+

 


Az LPS-ről:

  • Az LPS háziállatok 5 cm-es, nagy fejű, gyűjthető figurák. A gyűjtőkártya segítségével megismerhetsz minden egyes imádnivaló kisállatot, egyedi személyiségét, fajtáját és ritkasági szintjét.
  • Gyűjtsd össze mindet! Fedezz fel egy egyedi meglepetést a 7. generációs LPS figurákkal! Minden egyes 1. szériájú készlet egy-egy aranyos kisállatot hoz a világodba, egy imádnivaló kiegészítővel, egy gyűjtőkártyával, egy különleges virtuális kóddal és egy útmutatóval, amely segít a gyűjteményed rendszerezésében. Indulj útnak, hogy összegyűjtsd mind a 18 egyedi háziállatot, és megteremtsd a saját színes Littlest Pet Shop világodat!
  • Virtuális szórakozás: csatlakozz a virtuális szórakozáshoz! Az érmén található kód segítségével egyedi meglepetéseket és virtuális háziállatokat oldhatsz fel. Ha többet szeretnél megtudni, látogass el weboldalunkra a littlestpetshop.com/robl

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu