KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Kinderkraft etetõszék Lastree natúr fa

Kinderkraft etetõszék Lastree natúr fa

56.373Ft[ eredeti ár: 58.990Ft ]

Ingyenes szállítás!Várható kiszállítás: 2024. október 31. Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 60461928

Ennek az akciós terméknek a szállítását csak a készlet erejéig tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy az akció során elfogy, ezért érdemes minél hamarabb megrendelni a terméket. Abban az esetben, ha nem tudjuk szállítani, telefonon értesítjük.

A LASTREE egyedülálló etetõszék - születésétõl fogva pihenõszékként is mûködik. Amikor a gyermek idõsebb lesz, LASTREE átalakul etetõszékké. A széles beállítási lehetõségeknek köszönhetõen akár hároméves (maximum 15 kg) gyermek is használhatja. A kényelmes kerekek megkönnyítik az etetõszék mozgatását, a modern terrazzo kialakítás miatt a LASTREE jól mutat a lakásban.
A LASTREE 2 az 1-ben etetõszék pihenõszékként is mûködik (9 kg-ig terjedõ gyermekek számára). A széles, puha ülés azt jelenti, hogy a kisded elkísérheti a mindennapi tevékenységekben. A pihenõszék beállítható alacsony vagy magas pozícióba. A háttámla a fekvõ helyzetben állítható, hogy gyermeke bármikor kényelmesen el tudjon aludni.
A LASTREE összecsukható etetõszékként is mûködik (15 kg-os gyermekekig). Az ülés magassága öt különbözõ szintre állítható, és a kiegészítõ lábtartó megfelelõ lábtartást biztosít a kis lábak számára.
Tartalmaz egy játékhidat két játékkal. A játékok különbözõ textúrájúak, hogy stimulálják a látást, miközben rengeteg szórakozást nyújtanak a kicsi számára.
A LASTREE pihenõszék és etetõszék háttámlája három különbözõ helyzetbe állítható. A LASTREE segítségével a tálcát három különbözõ távolságra állíthatja be az üléstõl, és szükség esetén teljesen eltávolíthatja is.
A háttámla hátulján található egy további zseb kis tárgyak számára. Nedves törlõkendõt, gyermeke kedvenc mackóját vagy ruhás pelenkáját képes megtartani.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu