KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Motorola bébiõr audio egyirányú AM21

Motorola bébiõr audio egyirányú AM21

15.103Ft[ eredeti ár: 16.990Ft ]

Ingyenes szállítás!Várható kiszállítás: 2024. szeptember 12. Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 69326486

Ennek az akciós terméknek a szállítását csak a készlet erejéig tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy az akció során elfogy, ezért érdemes minél hamarabb megrendelni a terméket. Abban az esetben, ha nem tudjuk szállítani, telefonon értesítjük.

Fedezze fel a Motorola AM21 vezeték nélküli babamonitor nyújtotta kényelmet és biztonságot a kisbabája figyeléséhez. A DECT technológián alapuló rendszernek köszönhetõen zavarmentes hangátvitelt biztosít, így mindig tiszta és éles hangzást kap, anélkül, hogy más elektromágneses eszközök interferenciája zavarná.
Az eszközök könnyen telepíthetõk és használhatók. A babaegység elektromos hálózatról, míg a szülõi egység emellett akku-ról is mûködik, azaz hordozható és kényelmesen használható a lakás különbözõ helyein. VOX üzemmódban ha a babaegység hangot érzékel, azt automatikusan továbbítja a szülõi egységre, így mindig tájékozott marad a baba állapotáról.
A maximális hatótáv beltéren 50 méter és kültéren 300 méter, a hangerõ 5 fokozatban állítható, így könnyen alkalmazkodhat az aktuális környezeti zajhoz és a babához.
Az eszköz figyelmezteti Önt, ha az elemek kimerülnek vagy ha a hatótávolságot túllépik. Így mindig biztos lehet abban, hogy a monitor mindig mûködõképes és hatékonyan használható.
A Moto AM21 vezeték nélküli babamonitor ideális választás minden szülõ számára, akik a legmagasabb szintû biztonságot és kényelmet szeretnék a kisbabájuk figyelése során.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu