KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Taf Toys zenélõ éjjeli fény Bunny nyuszi, hangérzélkelõvel, vékony takaróval 13305

Taf Toys zenélõ éjjeli fény Bunny nyuszi, hangérzélkelõvel, vékony takaróval 13305

8.565Ft[ eredeti ár: 9.990Ft ]

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. szeptember 26.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 69453092

Ennek az akciós terméknek a szállítását csak a készlet erejéig tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy az akció során elfogy, ezért érdemes minél hamarabb megrendelni a terméket. Abban az esetben, ha nem tudjuk szállítani, telefonon értesítjük.

A nyugtató nyuszis Taf Toys készlet egy hangra aktiválódó zenélõ éjjeli fénybõl és egy prémium minõségû vékony takaróból áll, amely 70% bambusz és 30% pamut luxus keverékébõl készült.
A nyugtató készlet megnyugtató élményt nyújt babája számára, különösen lefekvéskor.
A legnagyobb gondossággal készült babatakaró kíméli babád finom bõrét, finom és kényelmes érzetet biztosít, így egész éjszaka kényelmesen és otthonosan érzi magát.
Újszülött kortól használható.
Részletek
A hangérzékelõ újraaktiválja a zenét és a fényt, amikor a baba sír vagy zajt csap, és 30 percnyi nyugtató hang után elindul a készenléti üzemmód.
Nyugtató hangok szólalnak meg a nyugtató módban, mint például a vízsugár hangja, a susugó hang és az esõ hangja - fehér zajok, lágy fénnyel kísérve, mindegyik 10 percig szól, hogy segítsen a babának nyugodtan elaludni.
A 70% bambusz és 30% pamut keverékébõl készült vékony, nyári babatakaró gyengéd baba finom bõréhez, kényelmes kuckót biztosít, hogy segítsen a kicsinek jobban aludni.
Az éjszakai módban vízcsobogás, susogó hang és esõ hangja hallatszik, 10-10 percen át. Nappali módra átállítva a készüléket, 4 dallam szólal meg, ebbõl kettõ gyermekhangú dalocska.
Elemek: 3 db AA elem (nem tartozék). A szett másik eleme egy tapintásra nagyon finom, pelenka anyagú nyári babatakaró 70% bambusz- és 30% pamuttartalommal.

A biztonságot úgy tesztelték, hogy megfeleljen a magas követelményeknek mind a zenélõ éjjeli fény, mind a takaró esetében.
Fejlesztési értékek
Fokozza az érzékszervi fejlõdést: A nyugtató nyuszi készlet nyugtató dallamok széles skáláját kínálja, mint például a vízsugár, a susogó hang és az esõ fehér zajok, amelyek serkenthetik a baba érzékszerveit és elõsegíthetik az érzékszervi fejlõdést. A dallamokat kísérõ lágy fény megnyugtathatja babát, elõsegítve az ellazulást.
Elõsegíti a jobb alvást: A sírás-aktivált érzékelõ által biztosított nyugtató dallamok és gyengéd rezgések segítenek megnyugtatni és megnyugtatni a babát, elõsegítve a jobb alvást. A bambusz és pamut keverékébõl készült pólyát úgy tervezték, hogy kényelmesen és szorosan illeszkedjen, segítse a baba biztonságát, és javítja az alvás minõségét.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu